Despre noi

Ideile bune trebuie valorificate, iar pasiunile transformate în business!

În cadrul echipei noastre își desfășoară activitatea consultanți cu experiență în managementul unei afaceri, elaborarea si implementarea de proiecte cu finanțări nerambursabile, strategii de dezvoltare, expertiză acumulată in cadrul proiectelor implementate în diverse domenii de activitate.

Prin calificările obținute și experiența acumulată, putem acoperi o gamă largă de servicii, de la elaborarea de cereri de finanțare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, până la managementul de proiect, implementarea proiectelor cu finanțări europene sau guvernamentale.

Biroul nostru de consultanță se află în Târgu Jiu, însă proiectele implementate de noi au depășit cu mult arealul judetului Gorj.


 

Misiune


Misiunea noastră este creșterea competitivității mediului de afaceri din regiunea Sud-Vest Oltenia, prin oferirea de servicii de consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile la standarde ridicate.

Valorificam la maxim experiența și cunoștințele în domeniu, oferind oportunități prin care antreprenorii români sa iși poată transforma viziunea într-o afacere de succes.


Viziune


Credem că o idee buna poate schimba lumea, că visele devin realitate prin muncă și perseverență, credem că doar prin educație și profesionalism putem contribui la creșterea nivelului de trai și la dezvoltarea durabilă a societății.

Prin accesarea de fonduri nerambursabile susținem antreprenorii să iși transforme visele în afaceri de succes, firmele să iși realizeze planurile de dezvoltare, instituțiile publice să contribuie la dezvoltarea locală, iar ONG-urile să transforme societatea într-un loc mai bun.

 

 

Valori


 

Profesionalism ✓

Responsabilitate ✓

Integritate ✓

Respect ✓

Confidențialitate ✓

 

Ne dorim să aducem un impact pozitiv în afacerile clienților prin tot ceea ce facem, maximizând șansele de reușită în obținerea de finanțări nerambursabile.Programează o ședință de consultanță gratuită

Completează formularul iar un consultant din echipa noastră te va contacta!

Adresa

Strada Mihail Sadoveanu 27, Târgu Jiu, România, 210006